Grad Križevci poziva na ispunjavanje online ankete o potrebama mladih u Križevcima

Grad Križevci poziva mlade od 15 do 30 godina starosti da ispune kratku online anketu u okviru istraživanja o potrebama mladih na području Križevaca radi izrade novog Gradskog programa za mlade Grada Križevaca.

Istraživanje se provodi u sklopu projekta „Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca“ čiji je nositelj Grad Križevci, a partner na projektu je Centar za mlade Križevci. Projekt je financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program u iznosu od 22.000,00 eura, a za cilj ima donošenje novog Gradskog programa za mlade Grada Križevaca, strateškog dokumenta koji objedinjuje i razrađuje ciljeve i mjere kojima Grad Križevci želi odgovoriti na potrebe i probleme mladih na lokalnoj razini te općenito poboljšati kvalitetu života mladih. Istraživanje o potrebama mladih na području Grada Križevaca provodi Psihološki centar Kauch, a podršku u provedbi istraživanja pružile su obrazovne i ostale institucije s područja Križevaca kao i udruge koje rade s mladima, ali i Savjet mladih Grada Križevaca, a sve uz partnersku podršku Centra za mlade Križevci.

Grad Križevci poziva mlade od 15 do 30 godina starosti da popune online upitnik dostupan na poveznici https://www.surveymonkey.com/r/F6D6SM6. Na ovaj način želi se dobiti bolji uvid u stavove i potrebe mladih grada Križevaca u području stanovanja, zapošljavanja, informiranja, slobodnog vremena i sudjelovanja u društvu. Anketi se može pristupiti i putem QR koda, a moguće ju je ispuniti zaključno do 23. prosinca 2023.