U Križevce sredinom prosinca stiže hit predstava “Đurologija” autora Branka Đurića Đure

Križevačka će publika u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u nedjelju, 17. prosinca moći pogledati predstavu “Đurologija” umjetnika Branka Đurića Đure.

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 470 puta i vidjelo ju je preko 300.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Promo ulaznice: 9 EUR (rasprodano)

Rane ulaznice: 13 EUR (limitiran broj)

Regularne ulaznice: 15 EUR

Direktan link za online ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/djurologija-krizevci-15203

Fizičke ulaznice kupite na ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima:

MBE Križevci. Mail Boxes Etc., Ulica bana Josipa Jelačića 1