Božićni vilenjaci Prigorskog radija poklonima razveselili članove Udruge “Maslačak”

S obzirom da je sve bliže najljepši blagdan u godini – Božić, Prigorski radio je odlučio darivati članove Udruge “Maslačak” Križevci. Udruga “Maslačak” djeluje već 33 godine i okuplja osobe s intelektualnim teškoćama, djecu s teškoćama u razvoju i njihove roditelje, udomitelje i skrbnike.

“Maslačci” su izrazili svoje želje za Božić koje su zaista bile vrlo skromne, od čokolade, higijenskih potrepština, tenisica, pidžama, a najveća želja im je da se i dalje svi zajedno druže.

Dobro nam dođu higijenske potrepštine, zatim potrepštine za kuhanje jer oni svakodnevno kuhaju u kući u Gundulićevoj ulici. Za provođenje kreativnih radionica potrebi su nam i razni materijali, blokovi papira, flomasteri, bojice. Naši “Maslačci” sve rade s puno ljubavi i u njihovo ime bih poželjela svima uz ove blagdane svako dobro, a najviše zdravlja jer to je najvrjednije i najdragocjenije – kazala je predsjednica Udruge Tamara Premuš.

Smisao Božića ne čine pokloni, već zajedništvo, ljubav i toplina koju poklanjamo jedni drugima te briga za one koji su u potrebi, a to su danas osjetili “Maslačci”. Slušatelji Prigorskog radija uključili su se u akciju i u samo 24 sata kupili poklone koje su poželjeli “Maslačci” u akciji “Božićni vilenjaci”.

Djelatnici Prigorskog radija danas su poklone stavili pod bor i razveselili “Maslačke”. Imamo nekoliko fotografija sretnih “Maslačaka”.