Evo što nas očekuje na Strossmayerovom trgu na Silvestrovo

Posljednji ovogodišnji petak u Križevcima obogatili su TS Prijatelji i okupili velik broj ljubitelja tamburice na križevačkom Strossu, dok je u subotu publika uživala u koncertu tri soprana ONE.

Posjetitelji i dalje mogu uzivati u bogatoj zimskoj adventskoj ponudi. Nekoliko vrsta jela s kobasicama, među kojima se ističu domaće kobasice, pića poput kuhanog vina i kuhanog gina te slastice poput omiljenih fritula i palačinki.

Klizalište, ugostiteljska ponuda, koncert, zabavni program za djecu očekuju posjetitelje na dočeku Nove 2024. godine. Program počinje već u 11.00 sati Dječjim dočekom Nove godine kada najmlađi mogu uživati u glazbenom programu, facepaintingu i zabavnom poligonu dok točno u podne kreće podjela dječjeg šampanjca i ispucavanje šarenih konfeta.

Drugi dio programa počinje u 22.00 sata kada kreće koncert grupe Petica koja će posjetitelje u Novu godinu uvesti uz najbolje domaće hitove. Osigurana je i prigodna ugostiteljska ponuda, posjetitelji će se moći i klizati dok točno u ponoć kreće još jedan veličanstveni vatromet u centru grada.