Klub dijabetičara Križevci održao blagdansko druženje

Klub dijabetičara Križevci koji je osnovan kod Gradskog društva Crvenog križa Križevci održao je blagdansko druženje svojih članova. Klub vodi predsjednica Nada Šegrt, dok aktivnosti mjerenja tlaka i šećera provode djeca iz „Biološke grupe“ Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci pod vodstvom profesorice Gordane Pintarić Kovač, a aktivnosti tjelovježbe provodi profesorica Magdalena Markešić.

Druženju su uz članove i voditeljice aktivnosti prisustvovale i Đurđica Trbus, predsjednica Društva Crvenog Križa Koprivničko-križevačke Županije i Antonija Pukec, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci. Predsjednica i ravnateljica svima su se zahvalile na odvajanju vremena i trudu koji ulažu u provođenje ovih aktivnosti te im poželjele još uspješniju 2024. godinu te im poručile da mogu računati na podršku GDCK Križevci kad god je to potrebno.

Okupljenima se, u ime Kluba dijabetičara obratila dugogodišnja članica, Nada Butigan, koja je posebno istaknula zahvalnost članova prema voditeljicama aktivnosti i djeci koja sudjeluju u aktivnostima.

U ugodnoj atmosferi i druženju pojavile su se i nove ideje i prijedlozi za aktivnosti u predstojećoj godini.