Križevački mališani uživali u dočeku Nove 2024. godine

Križevački mališani zajedno s roditeljima dočekali su u podne na Strossmayerovom trgu Novu godinu. Program je započeo u 11.00 sati pozdravom organizatorice Martine Cigler iz Spartans Gym-a, a djeca su se mogla okušati u košarkaškom izazovu te nošenju “kuglica sladoleda”, a najviše su uživali u facepaintingu koji su odrađivale organizatorica Martina i kozmetičarka Dorotea.

Trener Košarkaškog kluba Radnik Bojan Hrandek pokazao je djeci kako je to biti košarkaš te kako je košarka zabavna i zanimljiva igra. Spartans Gym ove je godine za djecu pripremio i ples u koje je sudjelovao i Maskota Medo (Facebook: Bear for smile), a LPL Event i Design i Vedrana Hrandek osigurali su realizaciju ideje za doček Nove 2024 godine uz balone i konfete.

Bilo je plesa, pjesme, zabavnih sportskih aktivnosti, facepainting i dječji šampanjac u podne. Na ulazu u 2024. godinu djeca su mogla izabrati svoj balon i napraviti svoj pravi mali vatromet.

Sve su prisutne pozdravili križevački gradonačelnik Mario Rajn i dječja gradonačelnica Maria Kranjec koji su svima zaželjeli sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu.