Održano finalno nagradno izvlačenje Robin trgovina, evo tko su dobitnici

Robin trgovine u subotu su na Strossmayerovom trgu u Križevcima, u sklopu nagradnog izvlačenja organizirale dječju interaktivnu predstavu.

U 11 sati započelo je četvrto kvartalno izvlačenje gdje su izvučeni sretni dobitnici 25 vrijednih nagrada. Održana je i predstava „Djedica traži talente“, a u 11.55 sati počelo je finalno izvlačenje Robin trgovina, a dobitnica automobila Mazde CX-5 je Ksenija Kancelak iz Koprivnice.

U četvrtom kvartalnom izvlačenju poklon bon za potrošnju u ABC interijerima osvojila je Ivančica Vresak iz Severovca, putovanje po izboru Ivana Rajn iz Trnovca Sokolovačkog, Acer laptop Verica Malačić iz Majureca, Philipsov soundbar Biljana Jakšinić iz Cepidlaka, Philips parnu postaju Mato Knezić iz Treme, Garmini digitalni ručni sat Božica Jakšinić iz Cepidlake, Oral-B četrkicu za zube Zlatko Šimag iz Rovišća, Bosch kontaktni grill Vladimir Štefun iz Bjelovara, Philipsov štapni mikser Dragec Ješ iz Sigeteca Ludbreškog i Remingtonovo sušilo za kosu Vlasta Klobučar iz Križevaca.

Dobitnici Robin bonova i poklon paketa su Tomislav Picin iz Križevaca, Vlado Doklija iz Svetog Ivana Žabno, Manuela Petrović iz Koprivničkih Bregov, Selmedin Šehović iz Treme i Lidija Petranović iz Križevaca.

Kraš poklon pakete osvojili su Stjepan Slukić iz Zrinskog Toplovca i Tonko Horvat iz Karana.

Vindijine poklon pakete osvojili su Dražen Đurinić iz Križevaca i Martina Klipić iz Lepavina.

Coca Cola poklon pakete osvojili su Valentina Poljak iz Križevaca i Katica Bermanec iz Kloštra Vojakovačkog, a Franck poklon pakete Dijana Bratanić iz Rovišća te Slađana Milašinović iz Hrsova.

Dukat poklon pakete osvojili su Nada Grotinić iz Frakaševca i Vladimir Grđan iz Gornjeg sela.