Počeo turnir županijskih klubova na križevačkom malonogometnom spektaklu

Počeo je turnir županijskih klubova na križevačkom malonogometnom spektaklu. Evo pregleda grupa L i B.

NK BAN JELAČIĆ – NK MLADOST KOPRIVNIČKI BREGI 0:1

Mladost je minimalnom pobjedom osvojila sva tri boda koja su bila potrebna za prolaz u daljnji krug natjecanja. Jedini pogodak na utakmici postigao je Patrik Milojević dvije minute prije kraja susreta.

Gaj je razmontirao Mladost, a pogotke su za Gaj postigli Josip Gomerčić (4), Matej Benko (12), Erik Pajur (18), Hrvoje Medverec (20), i Ivan Gašparec (22), dok je počasni pogodak za Mladost postigao Patrik Milojević (26).

NK GAJ – NK BAN JELAČIĆ 5:2

Nogometašima iz Banova “igrala” je samo pobjeda za prolaz skupine. I odlično su krenuli. Naime, poveli su već nakon četiri minute igre zgoditkom Zdravka Tarandeka, a na 0:2 je četiri minute kasnije povisio Anto Aračić. Do predaha Gaj smanjuje na 1:2 pogotkomManuela Grbavca.

U nastavku Ban Jelačić nije izdržao pritisak Gaja. Ivan Gašparec postiže hat-trick, a još jedan pogodak dodao je Patrik Pajur. Slavlje Gaja i uvjerljiv prolaz skupine s gol razlikom 10:3. Na turniru ostaje i Mladost, dok se Ban Jelačić s dva poraza oprostio od križevačkog turnira.

U skupini B dalje su prošli Gornja Rijeka i Sloboda Gradec, dok se Dragovoljac iz Bočkovca oprostio od turnira.

NK GORNJA RIJEKA – NK SLOBODA GRADEC 5:1

Gornjoriječki nogometaši odigrali su “mušku” utakmicu i uvjerljivo slavili. Ostat će upisan hat-trick Ivice Nemčića, a pogotke za Gornju Rijeku postigli su Mario Nemčić i Nikola Deglin. Za Slobodu je zgoditak postigao Emanuel Funtak.

NK SLOBODA GRADEC – NK DRAGOVOLJAC BOČKOVEC 3:1

Sloboda je povela već u prvim sekundama utakmice pogotkom Tommyja Žegera, a Emanuel Funtak je dodao dva pogotka u 6. i 11. minuti. Za Dragovoljac je mrežu zatresao Luka Pacur.

NK DRAGOVOLJAC BOČKOVEC – NK GORNJA RIJEKA 2:2

Na utakmici smo vidjeli dva kaznena udarca. Prvo je vratra zabio vratar. Domagoj Petrinjak je zatresao mrežu za vodstvo Gornje Rijeke. Stjepan Hulec povisoi je na 0:2, ali u nastavku je Dragovoljac uspio doći do boda. Ivan Lukinec je postigao pogodak u 23. minuti, a u posljednjim sekundama utakmice iz penala je izjednačio Luka Pacur.

Turnir se nastavlja u subotu utakmica već u 14 sati, a sastaju se CB Va Ben i MG Novi Pazar, a potom slijede ogledi Time Out – JVP Križevci, Očni Centar Visus – CB Va Bene, JVP Križevci – Pekarna Jagić, MG Novi Pazar – Očni Centra Visus i Pekarna Jagić – Time Out. Turnir županijskih klubiva nastavit će se u subotu u večernjim satima.