Započelo 23. izdanje Turnira u malom nogometu Križevci 2023.

Susretima skupine F počelo je 23. izdanje Turnira u malom nogometu Križevci 2023., koji do sada okupio rekordan broj ekipa. Naime, za prestižnu nagradu od 14.000 eura borit će se 56 momčadi, dok će se 36 klubova boriti za 2.000 eura, dok je ukupni nagradni fond preko 30.000 eura.

Susretom Robin Trgovina i Gorenc transporta krenulo je križevačko malonogometno ludilo. Roberto Jandrašec dovodi Robinu momčad u prednost u 15. minuti susreta, ali sve na početak vraća Hrvoje Humeljak u 18. minuti susreta. Preokret rezultat donosi dvije minute kasnije Hrvoje Humeljak.

Međutim, već u 21. minuti Krunoslav Srbljinović poravnava na 2:2, a rezultat u korist Robina donosi Mihael Mačković u 20. minuti susreta. Konačnih 4:2 postavlja Mihael Mladen u 30. minuti susreta.

GORENC TRANSPORTI – MARIN PROMET 3:4

U susretu prepunom preokreta pobjedu je na kraju odnijela ekipa Marin Promet, koja je na taj način eliminirala s natjecanja momčad Gorenc Transporta, koji je u 8. minuti imao dva zgoditka prednosti. Strijelci su bili Tomislav Grdenić i Luka Sedlaček. U 12. minuti susreta Josip Ćorić smanjuje zaostatak, ali u 18. minuti Pavao Galović povećava prednost transporta na 3:1. Tada je momčad Marin Prometa ubacila u brzinu više. Mislav Glavinić smanjuje u 24. minuti, a rezultat poravnava Marko Pejić u 24. minuti, da bi Glavinić totalni preokret i konačnih 3:4 postavio u 25. minuti.

MARIN PROMET – ROBIN TRGOVINA 2:1

U vrlo čvrstoj utakmici na kraju je slavila momčad Marin Prometa pogocima Stjepana Krznara u 8. i 19. minuti. Strijelac za Robin bio Marko Stubičan u 23. minuti. Robin je mogao i poravnat u nekoliko susreta, ali je nedostajalo preciznosti.

Turnir se nastavlja u srijedu od 18 sati, a sastaju se: Uljanik – CB Plac, Zvonarek Sistemi – Keraterm, CB Plac – MNK Reduta, Keraterm – Punek Gradnja, MNK Reduta – Uljanik i Punek Gradnja – Zvonarek Sistemi.

Robin trgovina

Gorenc transporti

Marin Promet