Mlada đurđevačka kantautorica Laura Kovačević nastupa na Zagrebačkom festivalu 2024.: Hrvatskoj publici će se predstaviti pjesmom „Nije bitno“

Uredništvo Zagrebačkog festivala kojeg čine Branimir Mihaljević (umjetnički direktor), zatim Vanna, Jurica Pađen, Ivan Lulić (Glazba.Hr) i Tomislav Šteng (HRT) odabralo je 20 pjesama za 71. izdanje kultnog Zagrebačkog festivala 2024. koji će 19. travnja biti u izravnom prijenosu. Uz poznata hrvatska glazbena imena, kao što je Giuliano, Grupa 777, Kristijan Kiki Rahimovski, Leteći Odred, Mia Dimšić, Natali Dizdar, Tina Vukov i drugi, nastupat će i naša Laura Kovačević. Na ovom prestižnom festivalu s dugom tradicijom, predstaviti će sa svojom pjesmom “Nije bitno“.

-Pjesma je modernog pop-zvuka, a ustvari govori o svemu onom što je bitno. Vrlo sam ponosna na cijelu ekipu koja je radila na pjesmi. Ja sam napisala glazbu i tekst, a aranžman potpisuju Dario Mihić i Igor Drvenkar. Presretna sam i počašćena što ću imati priliku stati na pozornicu Zagrebačkog festivala na kojoj su nastupale velike zvijezde – rekla je mlada đurđevačka kantautorica Laura nakon objave Uredništva Zagrebačkog festivala o prihvaćenim skladbama, autorima i izvođačima.

Inače, Laura ima iza sebe niz vrlo uspješnih glazbenih nastupa na festivalskim pozornicama, a poznato je da je svojim prvim glazbenim, solističkim i kantautorskim nastupima prvo uvijek počastila svoju domaću publiku, na brojnim đurđevačku manifestacijama, promocijama i priredbama. Posebno je bio zapažen njen lanjski solistički koncert „Ljubav pod zvijezdama“, u atriju Staroga grada.