Održana redovna godišnja skupština Teniskog kluba Đurđevac

Ovog vikenda održana je redovna godišnja skupština Teniskog kluba Đurđevac na kojoj su prihvaćena sva izvješća gdje je zaključeno da je prošla godina za klub bila još jedna u nizu dobrih godina. Potvrđuje to i najbolji ranking na HTS listi klubova do sada, koji stavlja Teniski klub Đurđevac na 48. mjesto u Hrvatskoj.

Skupštini je bio nazočan i gradonačelnik Hrvoje Janči koji pohvalio rad kluba.

–Čestitam vam na svim sportskim rezultatima i na tome što oko ovog lijepog sporta okupljate iz godine u godinu sve više mladih, pa i najmlađih kao i rekreativaca. Grad Đurđevac će i dalje nastojati osiguravati sve uvijete za vaše aktivnosti i tijekom zimskog i kišnog perioda – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči i najavio gradnju multifunkcionalne dvorane sa dva zatvorena terena, kuglanom i popratnim objektima za smještaj sportaša.

U planu aktivnosti za ovu godinu naglašeno je da će se i dalje nastaviti raditi s najmlađima, igrati Treću hrvatsku ligu te raditi na popularizaciji rekreacije i tenisa općenito.

Uručeni su i prijelazni pehari najboljim sudionicima prošlogodišnje Piramide kluba TK Đurđevac u kojoj je sudjelovalo preko 50 tenisača. Najbolji igrači u svojim kategorijama bili su Bruno Kodba i Mario Lončarić.