Paket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Poraz KTC-a, raspoloženi vratari Trogira

Poput Lige za prvaka, ovoga vikenda krenula je i Paket24 Premijer liga – Liga za ostanak. Nakon 14 kola prvog dijela sezone, najbolje startne pozicije izborili su KTC i Dubrava, a najslabije Ribola Kaštela i Moslavina.

Naime, deset klubova koji kreću u borbu za ostanak prenijelo je međusobne bodove iz prvog dijela natjecanja. KTC je u nedjelju poražen u Trogiru 30:21Domaći su bolje ušli u utakmicu i već nakon devet minuta igre poveli 7:2. Do predaha su stalno držali 3 do 5 pogodaka prednosti, a na poluvrijeme se otišlo rezultatom 16:13.

Nakon četiri minute igre u nastavku KTC poravnava na 16:16, a u 47. minuti utakmice domaći su vodili 22:20, a onda je sve krenulo na “mlin” Trogirana. Na kraju dolaze do uvjerljive pobjede 30:21.

Kod Trogirana najraspoloženiji su bili Ivanišević s devet pogodaka, a Radnić i Vulić zabili su sedam. Kod KTC-a Perajica je šest puta zatresao protivničku mrežu. Vratari Trogira bili su iznimno raspoloženi i upisali su 15 obrana, dok su KTC-ovi vratari Grgić i Haman upisali svaki po jednu obranu.