Završila treća sezona Zimske lige trčanja Đurđevac: Sudjelovalo 88 natjecatelja

U četvrtak 9. kolom u kojem je sudjelovalo 57 natjecatelja, završeno je treće izdanje zimske lige trčanja Đurđevac.

Nakon posljednjeg ovosezonskog otrčanog kola održano je prigodno druženje u Restoranu i pivnici Stari grad te proglašenje ukupnih pobjednika u ženskoj i muškoj kategoriji, kao i proglašenje najboljih pobjednika po dobnim skupinama. U uzbudljivoj završnici ukupnu pobjedu u ženskoj kategoriji odnijele su Nikolina Grgac, Antonija Janči i Ana Kokša, a u muškoj kategoriji Martin Gregurić, Josip Jagarinec i Kristijan Grgac.

Ispred organizatora lige, predsjednik trkačkog kluba Đurđevac Kristijan Grgac izjavio je da je izrazito zadovoljan odazivom na svim kolima lige gdje je u prosjeku nastupalo od 40 do 50 i više natjecatelja, bez obzira na ponekad nepovoljne vremenske uvjete, te da je kao i u prošlim sezonama nastavljena tradicija natjecateljskog duha i dobrog prijateljstva među svim sudionicima.

-Pozitivno je što na ligu dolaze i sve mlađe osobe koje su sigurno zalog za svijetlu trkačku budućnost, kako lige tako i rekreativnog trčanja u Đurđevcu – ističu u klubu.

Kroz 9 organiziranih kola, ligu je posjetilo 88 natjecatelja svih dobnih skupina, a osim iz Đurđevca bilo je natjecatelja iz Koprivnice, Virja, Bjelovara, Pitomače, Molvi, Novigrada Podravskog, Kalinovca i drugih okolnih mjesta.

U međuvremenu organizatori lige nastavljaju s pripremama za Hrvatska Sahara trail koji će se održati 30. ožujka 2024. godine, a na koji se možete prijaviti putem sustava Stotinka.