Anđa Marić u Križevcima predstavila svoju knjigu

Povodom Međunarodnog dana žena, Grad Križevci i Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci organizirali su predstavljanje knjige „Moja revolucija u 365 dana“ poznate Anđe Marić.

Riječ je o glazbenici, spisateljici i motivatorici, nekadašnjoj manekenki i televizijskoj voditeljici koja će Križevčankama predstaviti ovu inspirativnu knjigu koja govori o njenoj borbi s multiplom sklerozom.

Anđa Marić rekla je kako je sretna što je u Križevcima.

“Križevci su mi 30-ti grad koji sam obišla s predstavljanjem svoje knjige. Moja “Revoluciju u 365 dana”je pisana kao knjiga za samopomoć. Snimala sam 365 videa koji su na mom Youtube kanalu. Svaki video je bio moj poziv da sebi kažem što sam taj dan htjela čuti. Jako mi je drago kako utječu i na druge ljude. Nekako mi se činilo da je imalo to sve svrhu.”-rekla je Marić.

Predstavljanje knjige održano je danas u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“, a osim promocije i druženja s autoricom, svim posjetiteljicama bio je uručen mali znak pažnje povodom njihovog dana, Međunarodnog dana žena.

„Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put. To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana. Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim – žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je,“ ističe Anđa Marić o knjizi.