Na Željezničkom kolodvoru u Križevcima otvoren novi Robin market

U petak, 15. ožujka otvoren je novi Robin market u Križevcima na Željezničkom kolodvoru

Posebnost ovog prodajnog mjesta je što je njegovo radno vrijeme 0 – 24! U sklopu zakonskih okvira, pronađeno je rješenje i Robin market se vratio starom konceptu po kojem je bio poznat više od 10 godina. Robin je dosada na toj lokaciji poslovao kao kiosk, a sada je otvoren kao veći market koji se prostire na 65 metara kvadratnog i moderno uređenog prodajnog prostora sa širim asortimanom proizvoda.

Smješten na Željezničkom kolodvoru, ovaj Robin market nije dostupan samo stanovnicima Križevaca; putnici koji prolaze ovom stanicom također će imati priliku uživati u njegovim blagodatima u bilo koje doba dana ili noći. Ovdje mogu pronaći sve što im je potrebno da bi zadovoljili glad i osvježili se prije nastavka svojeg putovanja. Uz širok izbor hrane, pića i kućanskih potrepština, Robin nudi i svježe pekarske proizvode poput bureka, hot-dogova, Robin sendviča, kroasana i mnoge druge.

“Iznimno smo ponosni i sretni što smo našim sugrađanima vratili market koji će im uvijek biti na raspolaganju, a vjerujemo da će biti i dragocjena stanica svim putnicima koji prođu kroz Križevce. Nadamo se da će kupci često koristiti mogućnost povoljne kupovine u ugodnom ambijentu novog Robin marketa te da će on biti prodajno mjesto u koje će se naši kupci rado i s razlogom vraćati. Također, ovim putem zahvaljujem našim vrijednim djelatnicima koji su neumorno radili u cijelom procesu pripreme novog marketa.” Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin d.o.o.