Ravnatelj APN-a Dragan Hristov i gradonačelnik Hrvoje Janči obišli radove na drugoj APN-ovoj zgradi

Kratku koordinaciju na gradilištu u Đurđevcu na izgradnji druge višestambene građevine preko POS programa, uz prisustvo gradonačelnika Grada Đurđevca Hrvoja Jančija, direktora tvrtke izvođača radova Komfort d.o.o., Đure Kucelja i predstavnika nadzora STUDIO HM Miroslava Hodića obavio je ravnatelj APN-a Dragan Hristov.

-Sudeći po razini dosegnutih radovi nadam se da će zgrada s 12 stanova, ukupne vrijednosti 1.6 milijuna eura biti gotova u planiranom roku i da ćemo prve stanare moći primiti već za dva mjeseca – rekao je ravnatelj APN-a Dragan Hristov. Tu nadu je potvrdio i gradonačelnik Hrvoje Janči siguran da će mlade obitelji iskoristiti pogodnosti poticajne stambene izgradnje za rješavanje svojeg stambenog pitanja.

Podsjećamo, Ugovor o građenju nove POS-ove zgrade sklopljen je u svibnju prošle godine za izgradnju višestambene građevine s 12 stambenih jedinica i pomoćne građevine – garaže, s uređenjem okoliša i parkirališta čija površina iznosi 1087 m2.

 – Cilj ovog projekta je obiteljima s područja grada omogućiti zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova, uz poticaj javnih sredstava te mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate. Imamo istog izvođača kao i na prošloj zgradi tako da vjerujem da će po tom pitanju sve biti u redu, a već sad se veselim predaji ključeva stanova budućim stanarima za godinu dana – rekao je gradonačelnik Janči te dodao kako Grad osigurava zemljište, komunalne priključke i izradu projektne dokumentacije, dok Agencija bez zarade financira izgradnju te su tako osigurani najpovoljniji uvjeti u odnosu na tržište.

Zahtjev za kupnju stana možete podnijeti do 31. ožujka 2024. godine, a sve informacije o kupnji stana mogu dobiti na broj 811-052 ili na mail adresi [email protected] ili uvjete o kupnji stana pročitati: OVDJE.