U Bjelovaru otvoren novi KTC supermarket

Novi KTC-ov supermarket otvoren je u petak u Bjelovaru na adresi Trg hrvatskih branitelja 25 u neposrednoj blizini Gradske tržnice.

Prostor novog supermarketa je moderno uređen i prilagođen najvišim trgovačkim standardima. Nudit će pekarske proizvode, meso, suhomesnate proizvode te svježe voće i povrće uz, već prepoznatljivu, KTC ponudu.

Supermarket ima ukupno 720 kvadrata, a zaposlen je 21 novi zaposlenik.

KTC u Bjelovaru posluje već 23 godina u trgovačkom centru u Pakračkoj ulici i u sastavu trgovačkog centra su KTC supermarket, poljoljekarna i restoran.

Predsjednik Upravnog odbora KTC-a Ivica Katavić rekao je kako je veliko zadovoljstvo nakon 23 godine otvoriti još jedan objekt u Bjelovaru.

“Ova investicija ukupne je vrijednosti milijun i pol eura. U odnosu na postojeći centar ovaj supermarket je manji objekt. Jako smo zadovoljni. Posebno smo zadovoljni s vrlo zanimljivom lokacijom, blizinom Gradske tržnice te blizinom velikog broja stambenih objekata. Opremanje ovog supermarketa trajalo je otprilike dvije godine. Sretni smo da smo uspjeli to danas otvoriti.”-rekao je Katavić.

Predsjednik Nadzornog odbora uprave KTC-a, Ivica Katavić rekao je kako su u Bjelovaru odlučili pojačati kapacitete jer smatraju da Bjelovar, kao grad, to zaslužuje.

“Uložili smo dosta novaca, ali smatramo da će to biti opravdana investicija. Mislim da je to jedan dokaz da KTC i dalje misli ulagati u tržište i u svoje potrošače.

Svečanosti je nazočila i predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić te bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.