Uskrsni praznici u kinu Velebit uz animirane filmove po povoljnijoj cijeni

Kino Velebit i tijekom ovogodišnjih uskrsnih praznika organizira projekcije za najmlađe gledatelje  po popularnoj cijeni kinoulaznice od 1,00 EUR.

Najmlađi gledatelji tijekom tri dana mogu pogledati tri različita naslova.

Lassie 2 je prvi naslov koji je na repertoaru 1.travnja u 16:00 sati. Najpoznatiji škotski ovčar Lassie u ovom je filmu u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, pasmine jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom.

Vau vau zvijezda 2 priča je o Bodiju-  tibetanskom mastifu od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stadu veselih ovaca, no on nema strast prema preuzimanju te uloge. Bodi želi postati najveća Rock N’ Roll zvijezda, a je li to uspio pogledajte 2.travnja u 16:00 sati.

Škola čarobnih životinja 2 prati dogodovštine  Ide i Bennija koji pohađaju školu Winterstein. Ta je škola vrlo neobično mjesto, i moraju se udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju. Na rasporedu je 3.travnja u 16:00 sati.

Ulaznice se  mogu rezervirati unutar radnog vremena blagajne (od 16:30 – 19:30 sati) na telefon 048/621-653  ili na email [email protected].