Karlovcu bodovi u susretu protiv KTC-a

U tri susreta 9. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak, domaćini nisu propustili priliku da osvoje vrijedne bodove.

Karlovac nije propustio priliku da možda stigne do bodova spasa protiv KTC – a. Od starta susreta postavili su se vrlo čvrsto i već prije isteka prve četvrtine imali su pet pogodaka viška (8:3). Tih pet razlike ponovili su još nekoliko puta, da bi na predah otišli s četiri razlike (17:13). Gosti su u drugom dijelu, posebno u trećoj četvrtini bili puno bolji. Nakon što su drugi dio otvorili s dva pogotka za redom, na isteku četvrtine imali su najdužu i najbolju seriju od četiri pogotka u nizu i tako stigli do izjednačenja 21:21. Još dvaput su nakon toga bili u egalu i onda počeli padati u tempu.

Karlovčani su odlično odigrali čini se, ključnih pet minuta između 45. i 50., kada su napravili niz od 5:2, otišli na 26:23 i tu prelomili susret. Završilo je s plus pet jer su karlovački rukometaši imali još jedan veliki trenutak inspiracije i s četiri pogotka za redom u 57. minuti bili na šest pogodaka viška. Završilo je 33:27, čime je Karlovac nakon dugo vremena pobjegao iz opasne zone. Zanimljivo je da su vratari na obje strane imali skroman učinak, od po pet obrana. Najbolji u domaćim redovima Leon Hrvojević sa šest pogodaka iz šest pokušaja. Kod gostiju prvo ime Matija Peraica s istim učinkom šest od šest.