Prigorski radio i 592. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 
i to je to!
Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20 do 22 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu. 

Ovaj utorak 30. travnja  na redu je 592.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Evo tko če sve večeras za vas nastupati: ANTHONY GERACI, NOÉ SOCHA, CRYIN OUT LOUD, BLOODEST SAXOPHONE feat. CRYSTAL THOMAS, JENNIFER LYN & THE GROOVE REVIVAL,KRISSY MATTHEWS i BOOGIE BEASTS.

Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta pred vama je kategorija: 

CONTEMPORARY BLUES ALBUM– MODERNI BLUES ALBUM GODINE:  gdje su nominirani : 

Behind The Veil, Jason Ricci and the Bad Kind

Live In London, Christone “Kingfish” Ingram

Ridin’, Eric Bibb

Healing Time, Ruthie Foster

Exorcist, Selwyn Birchwood 

U rubrici Hrvatska blues scena promoviram nadolazeći 1.Križevci Blues Fest, koji će se održavati  zadnji vikend 30. i 31. kolovoza.Večeras u goste nam stižu predstavnici grada : JELENA JAKARA ( savjetnica za kulturu, turizam  sport) i DRAGUTIN ANDRIĆ  koji je i glavni i odgovorni urednik glazbenog portala 

www.Soundguardian.com a oboje naime, rade u gradskoj upravi nakon razgovora slušamo sve izvođače redom nastupaju: Odin S., Westsiders,  HARPOON BLUES BAND, SUNNYSIDERS, BOK BLUES , Krešo Oremuš & SMALL HOUSE BROWN  i TOMISLAV GOLUBAN. 

U rubrici OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA : za vas nastupiti  GEMINIIDRAGON i BRIGITTE  PURDY  s svojim novim materijalima, singlovima . 

Na samom kraju slušamo skladbu ” Blues Is All I Got” koja nam stiže s albuma ”Deb Ryder Live”, koji je službeno objavljen 20.travnja od strane VizzTone Label Group i globalno promoviran  od strane promotivne kuće BratGirl media a sve to potpisuje upečatljiva DEB RYDER.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20 do 22 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 


Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na  https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
                                                                                                                                                                              20 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike