Svečano otvoreno 4. Međunarodno parataekwondo natjecanje u Rugvici

Četvrto po redu Međunarodno parataekwondo natjecanje “RUGVICA OPEN” otvoreno je u subotu u sportskoj dvorani Osnovne škole Rugvica.

Natjecanju se odazvalo 57 natjecatelja iz Slovačke i Hrvatske, a nastupilo je 12 klubova. Natjecanje je otvorio predsjednik Parataekwondo klub „Rugvica“ Anton Maras koji se zahvalio Općini Rugvici i Parasportskom savezu Zagrebačke županije, koji ih prate svih ovih godina i pomažu da sudjeluju u natjecanjima.

Načelnik Mato Čičak izrazio je zadovoljstvo organiziranjem ovog natjecanja. -Mi kao općina sporta pomažemo svim našim sportašima, a ovo je dodatna stvar koju je organizirao Parataekwondo klub „Rugvica“. Mislim da svima treba omogućiti da se bave sportom i mi ćemo uvijek podržavati ovakva natjecanja – rekao je Čičak.

Zamjenik župana Damir Tomljenović kazao je kako čestita organizatorima na održavanju natjecanja. -Zagrebačka županija isto puno ulaže u sport, u svojih 20 tisuća sportaša, ali i jedina smo županija koja ulaže u parasport, pa će se na taj način pomoći i ovom natjecanju – kazao je Tomljenović.