Večeras poslušajte emisiju JAZZnijeBAUK

Kao što znate u programskoj shemi Prigorskog radija po prvi puta počevši od 4.siječnja 2023. godine svake srijede od 21 do 22  sata na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz  možete slušati  specijaliziranu radijsku emisiju ‘’JAZZnijeBAUK’’.

Večeras od 21 do 22 sata pred vama je 56.emisija ove naše nove glazbene avanture. 

Mi smo  odvalili  prvu godinu u eteru Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.  A kako je glavna namjera i vodilja ove nove glazbene priče…da spoznamo istinu… da JAZZ doista nije nikakav BAUK, već je to samo stepenica više, stepenica prema gore  prema vašim mogućim glazbenim sklonostima i stremljenjima, tako će to zvučati i večeras u eteru Prigorskog radija  na frekvenciji 96,6 MHz. 

U emisiji nema i neće biti robovanja nikome ni ničemu, nema nikakvih ograda, limita i granica naša je jedina želja ….da se sluša dobra glazba na frekvenciji 96.6 MHz Prigorskog radija.

Putem web live streama : https://prigorskiradio.hr/livestream/  možete nas slušati diljem globusa.  

Večeras u 56.emisiji ”JAZZnijeBAUK ” nastupaju: TROSTRUKA dobitnica Porina Tamara Obrovac i Tamara Obrovac i Quartet. Potom u prvom glazbenom setu nastupaju Mangroove i Jazz Orkastar HRTa  i Ivan Pešut a sve vezano uz dodjelu glazbene nagrade Porin.Sev već znate, ali lijepo je čuti zašto su ovi izvođači dobili Porina. 

Večeras  ‘’FAREWELL SONG’’ je ” Parlie Charker ‘ i dolazi nam s albuma ’’ Discrepancies in Blue,kojeg je 15.prosinca prošle godine  objavila izdavačka kuća Dallas Records.

Budite s nama svake srijede od 21 do 22 sata na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas slušajte uživo putem web live streama : https://prigorskiradio.hr/livestream 

Bok i čujemo se, autor, urednik i voditelj emisije ‘’JAZZnijeBAUK’’ 

vaš

Mladen Lončar-Mike