Više od tisuću bajkera na tradicionalnom moto susretu u Đurđevcu

Đurđevac i vrijedni članovi đurđevačkog Moto-kluba Legenda spremno su dočekali na Uskrsni ponedjeljak do sada najveći broj bajkera iz čitave Hrvatske, ali i Slovenije, Mađarske, Italije, Austrije i Njemačke, na tradicionalnom zabavnom okupljanju bajkera u Đurđevcu. Dobrodošlicu u Grad Picoka poželjeli su im i gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, koji su se kratko i družili s njima i čestitali organizatorima na jednom lijepom blagdanskom druženju.

Sve bajkere su i ove godine domaćini dočekali pićem dobrodošlice i počastili izvrsnim grahom na prostorima moto kluba, a onda su se svi motorizirani gosti na svojim ulaštenim ljubimcima, uz puno buke pokazali i provozali u defileu ulicama Grada Picoka. Nakon bučne i opuštajuće vožnje gradom, prepustili se se nastupu i zabavi uz band Plagijat, a kasnije i uz glazbi DJ-a.

–Zahvaljujem svima koji već punih 14 godina tradicionalno dolaze k nama na Uskrsni ponedjeljak, ali zahvaljujem se i mnogima koji su nam se pridružili po prvi puta. Međutim ipak izražavam nezadovoljstvo što su neki od moto-klubova organizirali susrete na svojem terenu u naše tradicionalno, blagdansko vrijeme – rekao je Ivan Horvat, predsjednik MK Legenda, siguran da se za njihovu jubilarnu 15-tu godišnjicu to preklapanje neće dogoditi.