Prigorski radio i 593. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 
i to je to!
Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20 do 22 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu. 

Ovaj utorak 30. travnja  na redu je 593.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Evo tko će sve večeras za vas nastupati: DEB RYDER,BOOGIE BEASTS, BUGI,  MIĆO & MAČKE, BYWATER CALL, JUDY SINGS THE BLUES i TORONZO CANNON,

Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta prezentiram vam neke od glazbenika koji su pod okriljem izdavačke kuće Alligator Records osvojili čak 27 nominacija po kategorijama. 

Evo tko večeras nastupa :BILLY BRANCH & THE SONS OF BLUES, THE CASH BOX KINGS, COCO MONTOYA, LIL’ ED AND THE BLUES IMPERIALS,CHRIS CAIN i CAROLYN WONDERLAND.

Potom još nastupaju : .BART BRYANT,GARY CAIN, BEAUX GRIS GRIS & THE APOCALYPS, THE REVEREND SHAWN AMOS

U rubrici Hrvatska blues scena promoviram nadolazeći 1.Križevci Blues Fest, koji će se održavati  zadnji vikend 30. i 31. kolovoza.Večeras slušamo razne bendove u kojima je na usnjaku Krešo Oremuš -Sonny Boy a oni su redom : SMALL HOUSE BROWN , ROBERT JOHNSON’S BACKBONE i  UNITED BLUES & ROCK EXPLOSION. 

U rubrici OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA : za vas nastupiti  KATARINA PEJAK,

VIC CIRIC- SLICK i NDIDI O. A tu je i Rocky Athas s tri pjesme s svojih prijašnjih albuma. 

Na samom kraju slušamo skladbu ” Chasing Gold (feat.Matt Cusson) ” koja nam stiže s albuma ”Silver Lining’, koji je službeno objavljen 1.svibnja  od strane Guitar One Records i globalnu svjetsku radijsku promociju nizozemske promotivne kuće   ABIK Radio Promotions iza svega stoje Misty Blues i njihova Izuzetna Gina Coleman. 

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20 do 22 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 


Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na  https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
                                                                                                                                                                              20 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike