Treći sajam vjenčanja održat će se ovog vikenda na Japinom Bregu

HSE Partner d.o.o. poziva vas na 3. sajam vjenčanja koji će se održati na čarobnoj lokaciji Japinog Brega u Čepelovcu, 4. svibnja 2024. godine, od 11 do 17 sati.

Ovaj prestižni događaj okuplja vodeće stručnjake iz industrije vjenčanja i pruža nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima, bilo da planiraju vjenčanje ili samo žele uživati u prekrasnoj atmosferi sajma.

– Naš prethodni sajam privukao je brojne posjetitelje te zahvaljujući izvanrednim recenzijama izlagača i posjetitelja dok je prošlogodišnji sajam ostavio značajan trag u svijetu vjenčanja, a od ovogodišnjeg sajma očekuje se da premaši sve prethodne uspjehe – poručuju organizatori.

Osim navedenog s velikim ponosom ističu da će sajam ponuditi ne samo širok spektar proizvoda i usluga – od luksuznih vjenčanica, modernih svečanih odijela, do jedinstvenih dekoracija i profesionalnih fotografskih usluga – već i inovativne sadržaje kao što su specijalizirani gin barovi koji će posluživati izbor vrhunskih koktela, stvarajući tako poseban doživljaj za odrasle posjetitelje.

Za naše najmlađe posjetitelje pripremili su niz zabavnih i kreativnih aktivnosti koje će ih educirati i zabaviti dok njihovi roditelji istražuju sajam. Od radionica, face paintinga do zabavnih igara, garantiramo da će i djeca imati nezaboravne trenutke.

Pozivamo sve ljubitelje vjenčanja, obitelji, parove i pojedince da se pridruže ovoj jedinstvenoj proslavi ljubavi i zajedništva. Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog događaja koji obogaćuje naše shvaćanje i slavljenje jednog od najvažnijih trenutaka u životu.

Više informacija o samom sajmu možete pogledati: OVDJE.