29. susret pjevačkih zborova udruga umirovljenika Zagrebačke županije održao se u Bedenici

U Bedenici je u subotu otvoren 29. susret pjevačkih zborova udruga umirovljenika Zagrebačke županije.

U ime Zagrebačke županije susretu zborova nazočila je pročelnica upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Ksenija Čuljak. Susretu su prisustvovali i predsjednica udruge umirovljenika Općine Bedenica Dragica Picek, predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije Josip Jakopač, predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna, gradonačelnik Grada Sveti Ivan Zelina Hrvoje Koščec te zamjenica Grada Jastrebarsko Nikolina Ribarić.

Predsjednica udruge umirovljenika Općine Bedenica Dragica Picek pozdravila je sve prisutne te svima zaželjela ugodan boravak u Bedenici.

– Jučer je bio natjecanja i borbe za pehare. Danas toga nema, danas ćemo se opustiti u našem pitomom kraju i uživati u vašim glasovima – rekla je Picek

Načelnik Općine Bedenica Slavko Cvrlja naglasio je kako mu je izuzetno drago što je jučerašnji dan protekao u super raspoloženju.

– Imate prekrasno vrijeme i nadam se da ćete se dobro zabaviti i da ćete pobijediti. U ovoj situaciji je najvažnije sudjelovati i zabaviti se. Želim vam svako dobro – rekao je Cvrlja.

Josip Jakopač, predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije poželio je svima dobrodošlicu.

– S nama je danas 17 udruga koje će pokazati tko najbolje pjeva, tko najbolje pleše i tko najbolje svira. Drago mi je da ste se odazvali danas i drago mi je da su svi ovi važni ljudi s nama – rekao je Jakopač.

Predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna istaknula je kako joj je drago što prisustvuje ovom susretu.

– Želim da se svi skupa danas zabavimo. Znam da ste vi svi prekasne pjevačice i pjevači, ali zato sam i došla da čujem i da budem s vama. Želim svima puno sreće, zdravlja i veće mirovine – rekla je Fortuna

Pročelnica upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Zagrebačke županije Ksenija Čuljak otvorila je 29. susrete pjevačkih zborova udruga umirovljenika Zagrebačke županije.

– Uvijek se rado odazivam pozivu svim našim udrugama umirovljenika na bilo kakve događaje. Među vama se osjećam uvijek dobrodošlom. Hvala vam na svemu što ste do sada radili, ali hvala vam i što u svojim zajednicama širite optimizam što je jako bitno za ovo današnje vrijeme. Zagrebačkoj županiji su umirovljenici vrlo važni. Podržavamo vaš rad i nastaviti ćemo podržavati. Želim vam puno zdravlja i da optimizam nosite i dalje – rekla je Čuljak.

Na susretu sudjelovali su zborovi umirovljenika iz Bedenice, Bistre, Dubrave, Pušće, Dugog Sela, Svetog Ivana Zelina, Ivanić Grada, Križa, Jastrebarskog, Orla, Pisarovine, Pokupskog, Kravarskog, Zaprešića, Jakovlja i Stupnika.