7. Robin ljetno kino u Križevcima – i ove godine puno zabave za one najmanje

Sedmo Robin ljetno kino otvoreno je u subotu u Križevcima. Mališani su mogli uživati u besplatnim napuhancima, sportsko-zabavnim igrama za cijelu obitelj i projekcijom filma Kung fu Panda. Uvodno su okupljene oduševile plesačice iz Plesnog centra Ritam.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić kazala je kako vjeruje da će ova sezona biti još bolja od prethodne. -Mi smo odabrali projekcije i zabavljače. Tehnička podrška je Udruga KVARK, a tu je i Robinova jazbina. Za svakog ćemo imati ponešto, jako smo se opremili da imate super doživljaj – poručila je.

Direktor Robin trgovina Robin Šatvar rekao je kako je manifestacija svake godina sve bolja. -To ne bi uspjeli bez Grada Križevaca, Pučkog otvorenog učilišta i sponzora. Uživajte sljedećih pet vikenda – poručio je.

Zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško rekao je kako vjeruje da će uskoro nazvati manifestaciju tradicionalnom. Svake godine imamo sve više opreme i sve kvalitetniju opremu i sve više igrala. Zahvalio bi organizatorima i partnerima. Uživajte večeras i ostalih pet osoba – istaknuo je.