Podravinoteka na Picokijadi

Đurđevac u vrijeme Picokijade nudi brojne događaje i manifestacije koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja, pa je tako i ove godine organizirana bogata enogastronomska ponuda na jednom mjestu – PODRAVINOTEKA.

Na prostoru novouređenog trga sv. Jurja posjetitelji će moći otkriti pravo bogatstvo gastronomske, enološke i kulturne baštine. Naime, u sklopu Podravinoteke mogu se degustirati i kupiti vrhunski domaći proizvodi podravskih OPG-ova. Tako na jednom mjestu možete pronaći domaće mliječne proizvode, slastice, vrhunski ekološki med i proizvode od meda, buče i konoplje, voćna vina, Vina s peskov, craft piva lokalnih proizvođača i brojne druge proizvode naših vrijednih poljoprivrednika.

U sklopu novouređene gradske tržnice otvorena je i trgovina Podravinoteke. U tom prostoru članovima Podravinoteke i proizvođači s područja Podravine zajednički nastupaju na tržištu te se na taj način dodatno povećava njihova prepoznatljivost na tržištu. Podravinoteka je zamišljena kao trgovina domaćih proizvoda koja svojim posjetiteljima nudi bogatu eno-gastronomsku ponudu na jednom mjestu u smislu ponude i degustacije proizvoda.

Pozivamo Vas da posjetite bogatu ponudu Podravinoteke na Picokijadi te otkrijete i isprobate domaće proizvode zaista vrhunskog okusa.

Podravinoteku možete obići svakog dana u vrijeme trajanja Picokijade, od petka do nedjelje, u vremenu od 17,00 do 22,00 sata na glavnom gradskom trgu.

Tijekom trajanja Picokijade trgovina Podravinoteke na gradskoj tržnici moći će se posjetiti po prilagođenom radnom vremenu:petak, 28.6. 11:00-17:00subota, 29.6. 7:00-14:00 i 17:00-20:00nedjelja, 30.6. 16:00-20:00