Prigorski radio i 598. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 
i to je to!
Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20 do 22 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu. 

Ovaj utorak 11. lipnja na redu je 598.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Pred svima vama biti će to još jedna epizoda specijalizirane emisije o bluesu  Blues za vas …. no, evo kako će ona izgledati i tko će sve u njoj nastupati: ELLIS MANO BAND,JUBU SMITH, KAREN LAWRENCE, JEFF PITCHELL, ELIZA NEALS, CURTIS  SALGADO,BLACK CROWES,BOOGIE BEASTS,.BLUE MOON MARQUEE, BIG DAVE McLEAN, AL LERMAN, ANDY JOHNSON, BLACK CAT BONES, TORONZO CANNON i RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS.

U rubrici ”Hrvatska Blues Scena” najavljujem, promoviram i prezentiram izvođače ovogodišnjeg KRIŽEVCI BLUES FESTIVALA, koji će se održavati 30. i 31. kolovoza ove godine u Križevcima. Večeras će vam se predstaviti Bok Blues iz Zagreba. 

Potom u emisiji će još nastupiti izvođači koji predstavljaju svoje nove singlove, kojima najavljuju svoje nove albume ili nam pak prezentiraju svoja nova izdanja. i tako redom će nastupiti:ORIANTHI,TOM MANSI & THE ICEBREAKERS, MARIUS LIEN, BILLY PRICE i  VOODOO RAMBLE Feat. MUDDY MANNINEN, svojim singlom  Midnight Ride. 

Na samom kraju slušamo skladbu ”Bring The Walls Down” koja nam stiže s albuma

 ”Deb Ryder Live”, koji je službeno objavljen 20. travnja  od strane izdavačke kuće VizzTone Label Group i uz globalnu radijsku promociju BratGirl media a iza je doista sjajna DEB RYDER.  

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20 do 22 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na  https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
                                                                                                                                                                        Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike