Prigorski radio i 600. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 
i to je to!


Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu.

Ovaj utorak 25. lipnja na redu je 600.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Pred svima vama biti će to još jedna epizoda specijalizirane emisije o bluesu Blues za vas …. biti će to specijalno izdanje ove radijske emisije. 

Posljednje emisije BZV …prije djelomičnog ljetnog breaka …  to znači …samo da će emisija imati svoju stanku tijekom srpnja a prvi utorak u kolovozu ponovo smo s vama i to 6.kolovoza gdje ćemo kroz čitav mjesec još dodatno promovirati nadolazeći  Križevački Blues Festival, koji će se održavati 30. i 31. kolovoza u Križevcima. 

U emisiji kao gost urednik biti će Dubravko Vrcelj -Meri, pa ćemo primijeniti dobitnu formulu, a ona je red spike  – red mjuze, opakog bluesa i vrijeme će nam sigurno brzo iscuriti. No, evo kako će  600. emisija ona izgledati i tko će sve u njoj nastupati: ELIZA NEALS i RIVHERSIDE, A potom dolazi Meri koji vam je pripremio sljedeću ekipu: KENNY WAYNE SHEPHERD, MONSTER MIKE WELCH, JOANNA CONNOR, OLE LONESOME,  UNTIL THE SUN, BILLY THE KID & THE REGULATORS, ERIC JOHANSON, WILL JAMES, JHETT BLACK,

Slijedi Merijeva promocija i najava izvođača ovogodišnjeg KRIŽEVCI BLUES FESTIVALA, koji će se održavati 30. i 31. kolovoza ove godine u Križevcima. Pa tako će nastupati   SUNNYSIDERS, TOMISLAV GOLUBAN, BOK BLUES, HARPOON BLUES BAND i UNITED BLUES & ROCK EXPLOSION. 

Moja daljnja priča se nastavlja u tom smjeru KRIŽEVCI BLUES FESTIVALA i slušamo zadnji singl ODIN S. i SMALL HOUSE BROWN. A potom još će nastupiti s svojim novim izdanjima THE FABULOUS THUNDERBIRDS, TOM MANSI & THE ICEBREAKERS i AMANDA FISH, 

Na samom kraju slušamo skladbu ”Evil” koja nam stiže s albuma ”Temple Of Blues-Influences & Friends”, koji je službeno objavljen 6.lipnja od strane izdavačke kuće Cleopatra Records a iza njega je bend CACTUS. 

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 


Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na  https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na samom kraju : pred svima vama je 600.emisija Blues za vas  – posljednja emisija prije djelomičnog ljetnog breaka … a to znači …da će emisija imati svoju stanku SAMO tijekom srpnja a prvi utorak u kolovozu ponovo smo s vama i to 6.kolovoza gdje ćemo kroz čitav mjesec još dodatno promovirati nadolazeći 1. Križevački Blues Festival, koji će se održavati 30. i 31. kolovoza u Križevcima.

A do tada lijepo se odmorite                                                                                                                                                                    Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike