Robin market u Drnju preselio na novu adresu

U petak, 31. svibnja Robin market br. 51 preselio je na lokaciju koja je od nekadašnjeg Robin marketa udaljena svega jedan kilometar, u Ulicu Stjepana Pašice 8 u Drnju što znači da će osim stanovnicima Drnja, ovaj Robin market biti blizu i stanovnicima Botova.

Na 50 metara kvadratnog prodajnog prostora, Robin market nudi asortiman koji zadovoljava potrebe svakog kućanstva te naravno, uvijek dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, krafni, kroasana, Robin sendviča i slično.

Radno vrijeme ovog prodajnog mjesta je od ponedjeljka do subote od 6 do 21 sat te radnim nedjeljama od 7 do 18 sati. Također, tijekom lipnja ova Robin trgovina će raditi svake nedjelje, a radno vrijeme svih marketa uvijek je moguće provjeriti na Robin podstranici Marketi ili na Google lokacijama.

Kao i dosada, za dobar ugođaj i odličnu uslugu, za kupce će u trgovini svakodnevno na raspolaganju biti nasmijane prodavačice Robin marketa zbog čije je ljubaznosti i dobrog raspoloženja, kupovina u Robinu još ljepša i ugodnija!

„Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Robin marketa te stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo njima koji nas motiviraju da uvijek unapređujemo svoje usluge i poslovanje. Nadamo se da će kupci iz Drnja biti zadovoljni novim i moderno uređenim prodajnim prostorom kao i samom ponudom marketa te da će se lako naviknuti na novu lokaciju.“ Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin marketa.