Predstavljen program ovogodišnjeg Ljeta na Zrinskom

Svega nekoliko dana dijeli nas od početka manifestacije Ljeto na Zrinskom. Povodom toga, danas je u prostorima Gradske uprave održana konferencija za medije na kojoj su program predstavili gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž i predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec.

„Na ovogodišnji program i njegov sadržaj smo zaista ponosni jer pokazujemo da je i u ljetnim mjesecima u Koprivnici moguće napraviti manifestaciju koja će privući veliki broj posjetitelja te našim mališankama i mališanima te svim ostalim dragim gostima priuštiti dosta zabave“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Gradonačelnik se pritom zahvalio Komunalcu, koprivničkom Pučkom otvorenom učilištu, Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“, Podravki i Belupu te ostalim partnerima što su se uključili u organizaciju ove manifestacije.

Manifestacija počinje Ljetnim kinom pod zvijezdama, u četvrtak, 11. srpnja od 21 sat, kada će se u gradskom parku prikazati animirani film Miraculous – Pustolovine Bubamare i Crnog mačka.

Službeno otvorenje je u petak, 12. srpnja kada će na središnjem Zrinskom trgu nastupiti Tony Cetinski.

Od koncerata nas očekuju nastupi Jelene Rozge, grupe Songkillers, Duo Wave, Tamburaši bez imena, Kokpit Band i Tamburaški orkestar „Krešo Lukačić“.

Komunalac i ove godine pruža cjelokupnu partnersku i logističku potporu manifestacije.

„Cijeli park bit će prilagođen ljetnom ugođaju. Već sada je okićen sa 6.200 različitih lampica, u relax zoni bit će postavljeni novi lampioni, a i glazbeni paviljon bit će osvijetljen te će tako doprinijeti pravom ljetnom „štihu“, kazala je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec te pritom pozvala naše sugrađane da se priključe ljetnim aktivnostima na Gradskim bazenima Cerine.

Od bogatog programa izdvajamo i nastupe legendarnog svjetski poznatog mađioničara Joze Boze, zatim trenutno najtraženijeg hrvatskog mađioničara i iluzioniste Luke Vidovića, utorkom i četvrtkom Ljetno kino pod zvijezdama te razne radionice za djecu i odrasle.

Program Ljeto na Zrinskom 2024.