U Križevcima uskoro nova akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba organizira trodnevnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija će se održati u srijedu, 31. srpnja od 13 do 17 sati, u četvrtak, 1. kolovoza također od 13 do 17 sati te u petak, 2. kolovoza od 10 do 14 sati.

Akcija se provodi Restoranu Vojarna u Križevcima. Iz Gradskog društva Crvenog križa Križevci ujedno pozivaju sve punoljetne osobe da dođu i prvi put se priključe mreži darivatelja kako bi se proširio krvotok solidarnosti.

“Potrebe za krvi su zaista velike, a i naši darivatelji su redoviti u darivanju krvi. Upravo to je glavni razlog i motiv za organiziranje akcija svaki mjesec u godini. Da bi nam taj kontinuitet akcija opstao, neophodno je ostvariti određen broj doza i tu su nam ključan faktor uspjeha upravo naši darivatelji, kako postojeći, tako i oni koji će se prvi puta pridružiti velikoj obitelji darivatelja krvi”, poručili su iz GDCK Križevci te unaprijed zahvaljuju na vašoj solidarnosti i humanosti.