Prigorski radio i 601. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/
i to je to!



Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu.

Ovaj utorak 6.kolovoza na redu je 601.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.
Pred svima vama biti će to još jedna epizoda specijalizirane emisije o bluesu Blues za vas …. biti će to specijalno izdanje ove radijske emisije.
Prva emisija Blues za vas poslije djelomičnog ljetnog ”breaka” to znači da smo ponovo s vama i to tijekom kolovoza počevši od 6.kolovoza idemo s promocijom i najavom nadolazećeg Križevačkog Blues Festivala, koji će se održavati 30. i 31. kolovoza u Križevcima.
U emisiji kao gost biti će Stipe Subašić aka Stipe Brown glavna pokretačka snaga benda Small House Brown koji će nastupati na KRIŽEVCI BLUES FESTIVALU. Pored KREŠE OREMUŠa i Small House Brown u emisiji će još nastupati s pjesmama koje dolaze s njihovih zadnjih albuma, pa tako redom nastupaju: Eliza Neals, Sam Joyner, Rory Block, Rocky Athas Alastair Greene, Big Harp George, Cactus Band , Blue Moon Marquee, Amanda Fish, Black Country Communion, Chris Cain, CAMPBELL & JOHNSTON , Connolly Hayes, Curtis Salgado , Damon Fowler , Gerald McClendon, Jubu Smith, Joanne Shaw Taylor, Laura Price, Little Bobby i Jay Gordon AND BLUES VENOM.
Na samom kraju slušamo skladbu ”You’re Killin’ Me” koja nam stiže s albuma ”About Time ”, koji je službeno objavljen 28.lipnja u vlastitoj režiji i uz globalnu radijsku promociju Michelle Castiglia i njene promotivne kuće MACRadio Promotions. A naravno iza svega je opaki Dennis Jones

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na samom kraju : pred svima vama je 601.emisija Blues za vas -prva emisija poslije djelomičnog ljetnog breaka … a to znači …da će od 6.kolovoza pa sve do kraja mjeseca kolovoza… specijalizirana radijska emisija Blues za vas Prigorskog radija kao medijskog pokrovitelja promovirati nadolazeći Križevački Blues Festival, koji će se održavati 30. i 31. kolovoza u Križevcima. Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike