U tijeku prijave za drugu ljetnu tržnicu knjiga i buvljak u koprivničkom gradskom parku

Posljednja ovogodišnja Ljetna tržnica knjiga / Buvljak u organizaciji Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se u subotu, 31. kolovoza 2024. u Gradskom parku od 9 do 12 sati.

Uz tradicionalnu ponudu knjiga, slikovnica, časopisa, stripova, gramofonskih ploča, CD-a i sl., građani koji će sudjelovati na Tržnici mogu ponuditi i svoje (umjetničke) kreacije, rukotvorine, a također i rabljene odjevne i druge predmete. Time se Knjižnica pridružuje nastojanjima da se recikliranjem i ponovnim korištenjem smanji količina otpada, a također i da se građanima omogući povoljnija kupnja korištenih predmeta i time pridonese njihovim kućnim budžetima.

Sama Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica i ovaj put prodavat će otpisane knjige iz svoga fonda te viškove knjiga i druge građe iz raznih darova, po vrlo povoljnim cijenama, već po 1 euro.

Za sudjelovanje na Tržnici obavezne su prijave i to najkasnije do 30.8.2024. u 15 sati, na e-mail adresu [email protected] , na broj telefona 048 622 363 (kućni 115) ili osobno u Stručno-znanstvenom odjelu (2.kat Knjižnice).

Građani zainteresirani za prodaju na Tržnici sami trebaju donijeti svoje stolove ili stalke na kojima će izložiti predmete za prodaju, kao i stolce za sjedenje, ako su im potrebni.

U slučaju jake kiše, “Ljetna tržnica knjiga” se neće održati.