Križevački tenisači ostali na korak do ulaska u 2. hrvatsku tenisku ligu

Ekipa TK Radnik je u subotu u sastavu kapetan Knežević, Salopek, Gregurek, Pižir i Majhen, odigrala kvalifikacijski turnir za ulazak u 2. hrvatsku tenisku ligu protiv iskusne ekipe TK Terra iz Zagreba.

Iako je borba bila žestoka i neizvjesna do posljednjeg poena, križevački tenisači su na kraju poraženi rezultatom 4:3. Unatoč tijesnom porazu, cijela ekipa pokazala je borbeni duh, zajedništvo i kvalitetu koja ulijeva nadu za budućnost.

Posebno vrijedi izdvojiti nastup Majhena, koji je u jednom od najuzbudljivijih mečeva turnira pobijedio bivšeg ATP igrača, Ivana Vajdu, nekada rangiranog oko 200. mjesta na svjetskoj ljestvici. Taj trijumf je podigao moral ekipe i pokazao da se Križevčani mogu nositi i s najjačim protivnicima.

Uz tim, veliku podršku pružila je i publika, a najvjerniji navijači bili su članovi uprave kluba na čelu s predsjednikom Šarićem, kao i prijatelji i rodbina igrača. Njihova podrška s tribina bila je dodatni vjetar u leđa dečkima tijekom cijelog turnira.

“Čestitamo ekipi TK Terra na zasluženoj pobjedi i želimo im uspjeh u nastavku kvalifikacija. Našim igračima odajemo priznanje za srčanost i borbenost, a uvjereni smo da će se iduće godine vratiti još jači i odlučniji”, poručili su Radnikovci.