Prigorski radio i 606. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/
i to je to!

Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu.

Ovaj utorak 10.rujna  na redu je 606.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.
Pred svima vama biti će to još jedna epizoda specijalizirane emisije o bluesu Blues za vas  u emisiji večeras će nastupati izvođači s pjesmama, koje dolaze s njihovih zadnjih albuma, pa tako na početku nastupaju: SHEMEKIA COPELAND, 11 GUYS QUARTET,  NU BLU BAND Feat. CARLISE GUY, LARKIN POE, LONNIE BAKER BROOKS, RUTHIE FOSTER, JAMIAH ROGERS, MAGIC SAM BAND, ELVIN BISHOP & LOS LOBOS,D.M. LAFORTUNE, ALBERT CASTIGLIA Feat.DANIELLE NICOLE &JOE BONAMASSA, BYWATER CALL, CHRIS CAIN, COLIN JAMES i CHRIS DANIELS AND THE KINGS WITH FREDDI GOWDY.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA, slušamo novi singl ”Dječji avion”, koji potpisuju HARPOON BLUES BAND  a tu je i prethodni  ”Puka san”. 

Potom slijedi  rubrika ”OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA” to je rubrika čije ime govori sve idu izvođači i njihove stvari koje možda još niste uspjeli čuti ili ih pak po prvi puta puštam u emisiji. Shodno tome za vas večeras ovdje nastupaju:CURTIS  SALGADO, JUDY SINGS THE BLUES, KAREN LAWRENCE, KELLY’S LOT, Sir JO COCCHI & BALTA  BORDOY i CHASE WALKER BAND.
Na samom kraju slušamo skladbu ”Moose Hall Brawl”, s albuma ”Yeah!”, objavljenim  5.srpnja preko Cordova Bay Reords. Iza svega je odlični David Gogo.
I zbog svega ovoga, nemojte propustiti ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na :

Blues 4U radio show: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

https://www.facebook.com/mladen.loncar.125

https://www.facebook.com/CroatianBluesForces/

Rock -Oko radio show: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580
https://prigorskiradio.hr/ 

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike