Prigorski radio i 607. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/
i to je to!

Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu.

Ovaj utorak 17.rujna  na redu je 607.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/
Pred svima vama biti će to još jedna epizoda specijalizirane emisije o bluesu Blues za vas  u emisiji večeras će nastupati izvođači s pjesmama, koje dolaze s njihovih zadnjih albuma, pa tako na početku nastupaju:  DAVID GOGO, MICK PINI, V.A (BOBBY CHRISTINA’S  Caravan w Featured Artists)-TRUE BLUES BROTHER,THE ZAC SCHULZE GANG,CHRIS CAIN, SONNY GULLAGE,.THE PSZENNY PROJECT,DOUG DUFFEY AND BADD, THE TREVOR B. POWER BAND,  MISTY BLUES, ALBERT CASTIGLIA Feat.ALABAMA MIKE, COLIN JAMES, SHEMEKIA COPELAND, JOE BONAMASSA i CHRIS DANIELS AND THE KINGS WITH FREDDI GOWDY.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA, slušamo zadnji studijski album  Non ho più segreti”,objavljen je 24.veljače u vlastitoj režiji a bend je CONTROFIGURA…naravno, iza svega je Davor Hačić – Hutch.

Potom slijedi  rubrika ”OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA” to je rubrika čije ime govori sve, idu izvođači i njihove stvari koje možda još niste uspjeli čuti ili ih pak po prvi puta puštam u emisiji. Shodno tome za vas večeras ovdje nastupaju: MEMPHIS ROYAL BROTHERS BAND, THE COMMONERS, JAY GORDON AND BLUES VENOM i JOHNNY RAY JONES.
Na samom kraju slušamo skladbu ”Turn It Around ”, s albuma ”Shepherd”,”, objavljenim  9.kolovoza preko izdavačke kuće  CRS. Iza svega je odlični bend BYWATER CALL
I zbog svega ovoga, nemojte propustiti ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na :

Blues 4U radio show: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

https://www.facebook.com/mladen.loncar.125

https://www.facebook.com/CroatianBluesForces/

Rock -Oko radio show: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580
https://prigorskiradio.hr/ 

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike