Rock oko – 1200. emisija / ”Mike & Meri Music Mix”

I evo nas natrag u eteru! Nakon ljetne stanke emisija ROCK-OKO i u sklopu nje  ”Mike & Meri Music Mix” rolaju dalje!

Nadamo se da ćete nam se svi vi koji volite rock i pridruženu mu glazbu pridružiti i biti s nama na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas slušajte putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Večeras je pred vama  1200.emisija ‘Rock -Oko” i njezin  ”Mike & Meri Music Mix” koji započinje točno u 20.15 sati.

Ovaj dvojac i dalje vam donosi odličnu i nadahnutu glazbenu priču i u večerašnjoj  1200. epizodi radijske emisije ”Rock -Oko”.

Ovo je i doista impresivna brojka, a i prva  emisija poslije ljetne stanke pa smo svi željni slušati dobru i kvalitetnu mjuzu. Mi smo se potrudili  da vas razvalimo svojim glazbenim izborom. 

Našu večerašnju glazbenu priču otvaraju: BROWNOUT na koje će se svojom live obradom poznate ”War Pigs” samo nastaviti izuzetna Layla Zoe to je zapravo najavni singl njenog novog albuma ”Into the Blue -Live in Concert  at Harmonie in Bonn”, koji je snimljen 27.3.2024., a album zapravo  službeno izlazi 19.9.2024 u vlastitom aranžmanu same Layle Zoe. Biti će to istinska svjetska pretpremijera i najava ovog impresivnog live albuma Layle Zoe.

Kako je ovo i prva emisija u novom mjesecu emitiranja slijedi standardna rubrika jazza u kojoj ovu rasturačinu samo nastavljamo sa glazbom Billy Cobhama, budući da nam dolazi u Hrvatsku, točnije Billy će nastupiti 16.rujna na splitskom Peristilu, dan kasnije 17. rujna nastupa u Kinu SC. u Zagrebu …i stoga ćemo vam ovu jazz rasturačinu prirediti upravo njegovom glazbom.

Kao što znate Jelusick su prije 11  dana otprašili svoj live gig na Daruvarskom rock festu i ponovo su pokazali kako se to radi na svjetskoj rock sceni. ”Thorn In Our Side” i ”The Last Time” sa ovogodišnjeg albuma ”Chosen Gems” kojeg je objavila Escape Music će vam to vjerujem  i dočarati. 

Mojih 45 glazbenih minuta zaokružiti će moj live set i to stvar: ”She Does It Right ” sa albuma ”Live & Loud” objavljenog 12.srpnja za Flatiron Recordings i uz radijsku promociju promotivne kuće Big D Radio Promotions.

Potom svojih 45′ glazbe u ovoj 1200. emisiji ”ROCK -OKO” prezentira vam Dubravko Vrcelj -Meri, koji vam je za večeras pripremio odličnu glazbenu poslasticu, a koju čine SAMO četiri stvari od četiri izvođača, radi se o naravno pravoj i istinskoj rock furci jer večeras Dubravko Vrcelj -Meri,nudi vam da poslušate  ”F U B B”, koju izvode Wishbone Ash  s njihovog albuma ”Live Dates Volume Two, slijedi Layla Zoe pjesmom ”Roses and Lavender” s njenog prošlogodišnjeg live albuma ”Back to the Spirit of 66”. Nakon nje slušamo Eric Claptona stvar je ”Crossroads” (Live at the Royal Albert Hall) [Rock Version]  sa impresivnog izdanja ”The Definitive 24 Nights”,koje je objavljeno 23.6.2023 od strane Reprise Records. 

Za sam kraj ove 1200. emisije ”ROCK – OKO” i njenog ”Mike & Meri Music Mixa” Dubravko Vrcelj -Meri časti vas s nevjerojatnom izvedbom ”Light up or Leave Me Alone” s izdanja ”The Last Great Traffic Jam” vanserijskog benda Traffic. 

Nema boljeg razloga i glazbene pozivnice da i večeras budete s nama i da svi zajedno obilježimo ovim naših 1200 emisija i da  uživamo u odličnoj mujzi na početku nove sezone emitiranja ove radijske emisije koja će za samo nekoliko  mjeseci proslaviti svojih 29. godina u eteru na frekvenciji 96,6 MHz. 

I stoga, budite s nama i ovaj ponedjeljak od 20.15 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Naše playliste potražite na Roots Music Report,  a snimke će putem platforme www.mixcloud.com  biti dostupne na novoj FB stranici emisije: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580  

Bok i čujemo se !