Djeca uživaju u radionicama i predstavi, a kreativci predstavljaju svoje radove u Križevcima

Manifestacija „Pozdrav jeseni“ odvija se danas na Trgu Antuna Nemčića u Križevcima. To je projekt kreativnog sajma koji kreativcima i umjetnicima omogućuje predstavljanje svojih radova, a prilika je za razgled i kupnju kreativnih, umjetničkih, unikatnih radova, ukrasa, nakita, keramike, prirodne kozmetike križevačkih i kreativaca iz okolice.

Tijekom dana održat će se cjelodnevni sajam kreativnih radova na jesenski uređenim štandovima, kreativna radionica ‘Oblikovanje jesenskih dekoracija’ s Kristinom Vuković, predstava ‘Od puteljka do vode praščićeve lude zgode’ koju izvodi Šareni svijet. U posjetu stižu maskote iz crtića, tu je ulično crtanje, balončići od sapunice, dječje tetovaže…

-Imamo prekrasan kreativni sajam na kojem se mogu naći radovi lokalnih križevačkih umjetnika te proizvodi obrtnika i izvan Križevaca. Imamo pregršt radionica za djecu, radimo lampaše od lišća, biciklističku utrku… Ovo je jedan prekrasan jesenski vikend u Križevcima – poručila je direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš.