Rock oko – 1205. emisija / ”Mike & Meri Music Mix”

Emisija ROCK-OKO i u sklopu nje  ”Mike & Meri Music Mix”  ide dalje i nadamo se da ćete nam se svi vi koji volite rock i pridruženu mu glazbu pridružiti i biti s nama na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas slušajte putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Večeras je pred vama 1205.emisija ‘Rock -Oko” i njezin ”Mike & Meri Music Mix” koji započinje točno u 20.15 sati.

Ovaj dvojac i dalje vam donosi odličnu i nadahnutu glazbenu priču i u večerašnjoj 1205.epizodi radijske emisije ”Rock -Oko”.

Našu večerašnju glazbenu priču otvaraju:THE IMAGINE IF, a zatim evo ekipe koja šiba u prvom setu svoje nove stvari: THE PSZENNY PROJECT, LITTLE GEORGIE AND THE SHUFFLING HUNGARIANS i  SONNY GULLAGE. Budući da je ovo i prva emisija u novom mjesecu emitiranja to znači da je spremna moja mala rubrika jazza u koje će nastupiti BILL KING s pjesmom s svog ovogodišnjeg albuma  ”Sunday Blues” a tu je i naša zvrsna PETRA ANTOLIĆ s svojim novim singlom ”I’m Sorry”, objavljenim 25.lipnja ove godine preko izdavačke kuće Dallas Records. Nakon jazza idemo dalje pred vama su dvije skladbe koje će vam izvesti bendovi Focus i Atomic Rooster. 

U mom live setu slušamo PAT TRAVERSA  i skladbu ”Hooked On Music” sa albuma Live! Go For What You Want,1978 /sa izdanja Feelin’ Right – The Polydor Albums (4CD Box Set, 2015), Polydor Records.

Odmah nakon toga u studio  upada Dubravko Vrcelj -Meri sa svojih 45′ glazbe i u ovoj 1205. emisiji ‘Rock -Oko” i koji vam je i za večeras pripremio svoj odlični ”Meri Music Mix” u kojem su svoje mjesto našli : MITCH WOODS,BIG FRANK -MIKE SMITH, UNTIL THE SUN, ALEX LOPEZ, ERJA  LYYTINEN,  JOE BONAMASSA, KENNY WAYNE SHEPHERD, BACHMAN TURNER OVERDRIVE i DEEP PURPLE. Svi odreda izvode vam poznate stvari i velike hitove. Nema frke, i ovaj puta radi se o pravoj i istinskoj rock n’ blues  furci i na vama je samo da uživate. 

I zato, nema boljeg razloga i glazbene pozivnice da i večeras budete s nama i da svi zajedno uživamo u odličnoj mujzi u novoj sezoni emitiranja ove radijske emisije, koja će za samo nekoliko mjeseci proslaviti svojih 29. godina u eteru na frekvenciji 96,6 MHz. 

I stoga, budite s nama i ovaj ponedjeljak od 20.15 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Naše playliste potražite na Roots Music Report, a snimke će putem platforme www.mixcloud.com  biti dostupne na novoj FB stranici emisije: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580  

Bok i čujemo se !