Vrtićanci povodom Dana kruha posjetili gradonačelnika Jančija

Povodom obilježavanja Dana kruha, djeca iz vrtićke skupine Lavići iz Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac posjetila su gradonačelnika Hrvoja Jančija u Gradskoj upravi. Tom su prilikom donijeli pekarske proizvode koje su pripremili zajedno s roditeljima, djedovima i bakama.

Gradonačelnik Janči zahvalio je djeci na slatkom poklonu te ih počastio sokovima i grickalicama. Odgojiteljice su pitale mališane tko je gradonačelnik i čime se bavi, a oni su zaključili da donosi važne odluke za grad. Najviše su ih oduševile odluke vezane uz klizalište, novi vrtić i bazen.

Na pitanje gradonačelnika kako im je u novoj zgradi vrtića i sviđa li im se novi bazen, djeca su s oduševljenjem potvrdila da su novi prostori vrtića veliki, lijepi i šareni, a bazen im je tijekom ljeta poslužio za osvježenje i učenje plivanja. Razmijenili su i razna kreativna pitanja i odgovore te izrazili mnoge male i velike želje.

Gradonačelnik je obećao da će pokušati ispuniti što više njihovih želja te zahvalio malim predlagateljima na svim iznesenim prijedlozima. Ipak, djeci je najveći osmijeh izmamio poklon koji im je uručio gradonačelnik—svako dijete dobilo je za uspomenu šalicu za čaj sa slikom utvrde Stari grad.