Članovi Županijske skupštine jednoglasno prihvatili Izvješće o provođenju mjera prema Programu „Konkurentno gospodarstvo“ te Izvješće o mjerama provođenja Programa „Energetika i prometna infrastruktura“

Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac zatim je predstavio Izvješće o provođenju mjera prema Programu „Konkurentno gospodarstvo“, Izvješće o mjerama provođenja Programa „Energetika i prometna infrastruktura“, Izvješće o provođenju mjera prema Programu „Komunalno gospodarstvo“ te Izvješće o provođenju mjera po Programu „Vodno gospodarstvo“, sve za 2020. godinu. Izvješća su usvojena većinom glasova članova Skupštine, a članovi su usvojili i Zaključak o utvrđenju interesa i davanju suglasnosti na zakup bez natječaja poslovnog prostora Osnovne škole Koprivnički Bregi za potrebe Dječjeg vrtića „Vrapčić“.

Izvješće o poslovanju trgovačkog društva u suvlasništvu Koprivničko-križevačke županije za 2020. godinu – Piškornice“ d.o.o. Regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske predstavio je direktor RCGO Piškornica Mladen Ružman.

Obzirom na dužinu sjednice i epidemiološke mjere, temeljem Poslovnika Županijske skupštine određen je prekid sjednice i njezin nastavak za sljedeći tjedan.

Služba ureda župana