Naši atletičari nastupili na pojedinačnom prvenstvu HALS-a

Naši mladi atletičari i atletičarke nastupili su u subotu u Varaždinu na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske atletske lige sjever za limače i limačice, mlađe kadetkinje i mlađe kadete.

Kod limačica na 100 metara sedma je u ukupnom poretku bila Klara Rađa i, ujedno, prva u svom, 2011. godištu. Još su tu disciplinu trčale: Ema Brezović, Tesa Vranešić, Karmen Maksić, Leona Kundrak, Katarina Popović, Eva Majdak, Zita Blašković, Lucija Lacković, Olja Jelen i Sara Leskovar. U skoku u dalj, deveta je ukupno bila Klara Rađa i druga u svom godištu. Još su skakale: Ema Brezović, Leona Kundrak, Zita Blašković i Katarina Popović.

U bacanju vortexa 11. je ukupno bila Olja Jelen i pobijedila je u svom, 2012. godištu. Treća je u tom godištu bila Sara Leskovar. Još je bacala Tesa Vranešić. Štafeta 4 x 100 metara (Brezović, Kundrak, Blašković, Rađa) osvojila je deveto mjesto. U utrci limača na 100 metara pobijedio je Petar Kuzmić, osmi je ukupno bio Jan Blašković i drugi u svom, 2012. godištu, dok je 21. ukupno i treći u 2012. godištu bio Marko Niemčić. U skoku u dalj, osmi je bio Petar Kuzmić, a treći u svom, 2012. godištu, Marko Niemčić. Još je skakao Jan Blašković.

Kod mlađih kadetkinja na 60 metara, 15. je bila Magdalena Jurić, 38. Lana Niemčić, 50. Sara Plačko i 53. Klea Pukec. U utrci na 600 metara, 16. je bila Pia Sertić. U skoku u dalj, 22. je bila Lana Niemčić i 28. Pia Sertić. Štafeta 4 x 200 metara (Niemčić, Plačko, Sertić, Jurić) osvojila je osmo mjesto.

Ekipi limača je uručen pokal za drugo mjesto u ekipnom poretku Hrvatske atletske lige sjever.

Trenerica je Anja Šimunčić.

Izvor i foto: Atletski klub Križevci službene stranice