Otvorenje ovogodišnje party sezone u Klubu kulture!

Acroyoga & acrobalans

Radionica
subota, 19. ožujka u 10:00 h
Klub kulture 


Discipline na kojima ćemo Vas zabaviti, ali i ojačati, razgibati, okrenuti naglavačke, zavrtjeti i očarati. 

Acroyoga je spoj akrobatskih elemenata sa elementima yoge, dok je acrobalans kombinacija stojećih i ležećih statičnih pozicija te podrška u dinamičnim elementima akrobatike kao što su stojevi i premeti. Za pravilno izvođenje figura potrebno je istovremeno osvjestiti razne djelove tijela.

Radionica se sastoji od zagrijavanja, aktivnog dijela, istezanja i opuštanja. Na radionicu nije potrebno doći u paru, a namijenjena je svima bez obzira na fizičku kondiciju, snagu, fleksibilnost i ostale fizičke predispozicije. 

Voditelji: Diana Fureš i Aleksandar Đikić (Loop Cirkus)Dance to the moon w/ Domix

DJ slušaona
subota, 19. ožujka u 20:00 h
Klub kulture


Polako se vraćamo u dobro poznato party okruženje u prostoru Kluba kulture. Sezonu otvara lokalni DJ Domix koji iza sebe već ima desetak techno & house partija održanih u Klubu i dvorištu Galerije K2, a koji svaki put napravi užarenu atmosferu uz odličnu glazbenu produkciju i selekciju. 

Mnogo sati provedenih za DJ miksetom i playerom i završena DJ akademija u Zagrebu te neprekidno stvaranje i produciranje vlastite glazbe obilježila su ovog križevačkog DJ-a, pa možete očekivati još jedan kvalitetan set. Pušta se progressive techno, deep house i tech house.

Dance to the moon w/ DJ Domix!Donatori Udruge K.V.A.R.K.: