Večer stand-up komedije „Best of Marko Dejanović“u Društveno kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu

Smijeh je lijek i najbolja terapija, a po svoju dozu humora možete doći u Društveno kulturni centar „Kuća ideja-prostor zajedništva“. Svima onima kojima je previše stresa našeg svagdašnjeg, predlažemo da se pridruže u subotu 30. travnja, s početkom u 20.00 sati, večeri stand-up komedije „Best of Marko Dejanović“, na adresi Sveti Petar Orehovec 133.

Obvezno ponesite sa sobom maramice, jer će Vas ovaj stand-up komičar nasmijati do suza. Marko Dejanović je poznato ime hrvatske stand-up komedije. Za sebe kaže da ne priznaje tabu teme pa očekujte neočekivano. Bit će to britka komedija o muško-ženskim odnosima, vezama, braku, djeci te životnim prilikama i neprilikama. Uostalom, dođite i vidite sami, imamo porciju smijeha za sve. 

Sudjelovanje na ovoj večeri komedije je u potpunosti besplatno te je ulaz slobodan. 

Večer stand-up komedije „Best of Marko Dejanović“ sufinancirana je sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“ čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Ciljevi projekta su formiranje kulturnog centra u Općini Sv. Petar Orehovec, osmišljavanje kulturnih programa koji će se odvijati u centru u koordinaciji partnerskih udruga te stvaranje modela sudioničkog upravljanja u suradnji općine i udruga.  Partneri na projektu su Općina Sveti Petar Orehovec, Vatrogasna zajednica Općine, Likovna udruga Prigorje Art, Povijesno društvo Sv. Petar Orehovec, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”. Voditeljica projekta je Ana-Marija Petric Vlah, a koordinatorica Društveno kulturnog centra Barbara Vugrinec.

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.