Hanka Paldum održat će koncert u Kalniku

KRALJICA SEVDAHA HANKA PALDUM 30. TRAVNJA PJEVA NA MANIFESTACIJI „KALNIČKE UNCUTARIJE“

Kraljica sevdaha Hanka Paldum stiže u Kalnik gdje će u nedjelju 30. travnja održati svoj koncert na manifestaciji „Kalničke uncutarije“ s početkom u 20 sati. Koncert nazvan po Hankinom velikom hitu „Što svaka žena sanja“ održat će se na Trgu Stjepana Radića, na otvorenom, a Hanka će nastupiti u pratnji svog sarajevskog benda.
„Neizmjerno se radujem da stižem k vama u prelijepo Prigorje i pozivam vas da mi dođete u nedjelju i pjevate s nama“, istaknula je Hanka Paldum ususret koncertu na „Kalničkim uncutarijama“. „Nadam se da će mi doći svi moji fanovi iz Prigorja, ali i Podravine, Zagorja, Međimurja i moga Zagreba“, dodala je Hanka i iskreno priznala da ne pamti kada je posljednji put zapjevala u Prigorju.

Hanka Paldum već 45 godina traje i oduševljava svojim moćnim vokalom sve generacije publike. Pjevačica koja je u svojoj bogatoj karijeri iznjedrila bezvremenske hitove bez kojih već dugo ne prolazi niti jedna dobra fešta na našim prostorima zapjevat će te večeri hitove „Ali pamtim još“, „Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam voljela“, „Ja te pjesmom zovem“, „Ja te volim“, „Avlije, avlije“, „Što svaka žena sanja“, „Zlatne žice“, „Majka“, „Merak mi je“, „Nitko kao majka“ i mnoge druge popularne pjesme.

Koncert Hanke Paldum poseban je glazbeni doživljaj na kojem Hanka uvijek pjeva i najljepše sevdalinke. „Moj dilbere“, „Zvijezda tjera mjeseca“, „Lijepi li su mostarski dućani“ samo su neke od omiljenih sevdalinki koje će u ovoj posebnoj koncertnoj večeri pod zvijezdama zapjevati Hanka Paldum. O tome koliku popularnost ova karizmatična i istinska pjevačka zvijezda uživa u Hrvatskoj ponajviše govori činjenica da su svi njeni koncerti širom Lijepe naše kroz posljednjih desetak godina bili rasprodani, a više puta je pjevala u rasprodanoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Hanka u Kalnik stiže na poziv Mladena Kešera, načelnika općine Kalnik, a organizator koncerta, kao i manifestacije „Kalničke uncutarije“ je Općina Kalnik. U programu sudjeluju i drugi glazbenici, lokalni ugostitelji i poduzetnici te sve udruge koje aktivno djeluju na području Općine Kalnik, Osnovna škola Kalnik i Dječji vrtić „Kalnički jaglac“.