Održana redovna godišnja skupština Udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca

Vrlo aktivni đurđevački umirovljenici, njih 200-tinjak, okupljeni u Udruzi Matice umirovljenika Đurđevca održali su svoju redovnu godišnju skupštinu. Skupštinu je vodio predsjednik Tomo Jozek, koji je na samom početku isporučio pozdrave gradonačelnika Hrvoja Jančija i njegovu poruku da će od 2025. svi koji će imati uvijete moći u svoj novi, lijepi i moderni Dom za stare, koji je pred gradnjom. Tu najavu gradonačelnika prisutni umirovljenici su oduševljeno popratili pljeskom.

Inače, jednoglasno su prihvaćena sva izvješća, a u svojem izvješću o prošlogodišnjem radu Tomo Jozek je detaljno, iz mjeseca u mjesec, opisao što se radilo i gdje se boravilo. Konstatirao je da je  đurđevačka umirovljenička udruga sudjelovala na svim gradskim manifestacijama, imala puno izleta, plesa, druženja i sportskih susreta što je i dalje zacrtano u planu njihova rada.

-Radit ćemo i dalje na podizanju kvalitete života starije populacije, dok pjevanje, plivanje i ples, ostaju i dalje u našem planu rada – zaključio je predsjednik Tomo Jozek. Članove je pozdravio i Željko Pintar, predsjednik Udruge Matice umirovljenika Koprivničko-križevačke županije, koji je ocijenio da je đurđevačka udruga najuspješnija i najbolja na županiji.