Kalnički mališani lijepom priredbom oprostili se od vrtića

U utorak je održana priredba 5. generacije predškolaca koji će krenuti u 1. razred Osnovne škole Kalnik. U Dječjem vrtiću Kalnički jaglac predškolci su održali priredbu za roditelje i goste, demonstrirajući vještine koje su stekli tijekom boravka u vrtiću. Priredba je bila ispunjena raznovrsnim točkama, od recitacija i pjesama do plesnih koreografija, što je sve okupljene ostavilo bez daha.

Djeca su se na poseban način zahvalila odgajateljicama, izražavajući koliko su naučila i koliko su sretna što su imale priliku pohađati ovaj vrtić. Njihove riječi zahvale i topline dirnule su prisutne, posebno odgajateljice koje su s puno truda i ljubavi prenosile svoja znanja na mališane.

Na svečanosti je bio i općinski načelnik Mladen Kešer, koji je ujedno i idejni začetnik i osnivač vrtića u Kalniku. U svom govoru poželio je mališanima uspješan početak školskog obrazovanja, ističući važnost daljnjeg usvajanja novih znanja i vještina, kako bi bili na ponos svojim roditeljima i cijeloj zajednici.

Kešer je istaknuo kako je rani odgoj i obrazovanje ključan za razvoj djece. „Vrtić je temelj na kojem djeca grade svoje buduće uspjehe, a naše tete su najbolji mogući vodiči kroz te prve korake,” rekao je načelnik Kešer.