Gradonačelnik Janči nagradio najuspješnije učenike i mentore sve tri đurđevačke škole

Svečano je bilo u Domu kulture u Đurđevcu ispunjenom najuspješnijim učenicima Osnovne škole Đurđevac, Gimnazije dr. I. Kranjčeva i Strukovne škole Đurđevac, te njihovim učiteljima i mentorima na tradicionalnoj dodijeli nagrada učenicima i mentora koji su postigli izvrsne rezultate na natjecanjima na županijskoj i državnoj razini u protekloj školskoj godini. Uz njih na svečanosti prisustvovali ravnatelj OŠ Đurđevac, Danijel Domišljanović, ravnatelj Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, Tomislav Ostojić i ravnatelj Strukovne škole Đurđevac, Darko Špoljar.

Na početku ih je pozdravio gradonačelnik Hrvoje Janči zadovoljan što se iz godine u godinu broj najuspješnijih učenika povećava u đurđevačkim školama.

–Ovdje su najbolji od najboljih, oni koji su se najviše trudili da ostvare najbolje rezultate. Vidi se da je ljudima stalo da rade i rezultati se vide. Da bi jedna mala zajednica napredovala i rasla na ovakav način, bitno je da svi sudjeluju na svoj način u tome. Ove prigodne nagrade su naš mali znak pažnje za sve što se dodatno radilo kako bi se djeci omogućio što bolji start za dalje. Grad Đurđevac je i dalje otvoren za sve vaše prijedloge i akcije koje će podržati – rekao je gradonačelnik Janči i čestitao učenicima, njihovim učiteljima, mentorima, ravnateljima i roditeljima na postignutim rezultatima na natjecanjima, s kojima su na najljepši mogući način prezentirali svoju školu i svoj Grad.

U ime mentora i učenika Osnovne škole Đurđevac učitelj Nikola Mihočka je naglasio da je ponosan na kolektiv Osnovne škole Đurđevac čiji rezultati pokazuju da je jedna od najboljih škola u Županiji.

U ime mentora Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac govorio je prof, Zdravko Seleš, ponosan na mentoriranje najboljih učenika, dok se mentor Strukovne škole Đurđevac, prof. Tihomir Robotić zahvalio Gradu Đurđevcu na tome što prepoznaje i nagrađuje rad, trud i uspjeh učenika i njihovih mentora.

U ime najuspješnijih učenika govorili su Paola Šestak iz OŠ Đurđevac, Antonio Kolar iz Strukovne škole Đurđevac i David Kuzmić iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac. Zadovoljstvo da se s nagrađivanjem najuspješnijih u našem gradu kreće već od osnovne škole na svečanosti u Domu kulture je izrazio je ravnatelj OŠ Đurđevac Danijel Domišljanović, dok su zahvalu na nagradama za najbolje učenike uz ponos okupljenima istaknuli ravnatelj Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, Tomislav Ostojić te ravnatelj Strukovne škole Đurđevac, Darko Špoljar.